Wijngaardseizoen van start met expositie Ton Kramer

DREMPT – Zodra het weer wat warmer wordt, beginnen de druiven uit te botten en is er op Wijnboerderij ’t Heekenbroek in Drempt weer van alles te beleven. In bezoekersruimte De Dobbe zijn van 28 april tot en met 8 augustus schilderijen te zien van beeldend kunstenaar Ton Kramer uit Eefde.

Tijdens Bronckhorst Kunst en Cultuur van 7 tot en met 16 mei wordt de collectie uitgebreid met beeldhouwwerken van Frans Gerritsen van atelier ZeppGerritsen. Zaterdag 15 mei kan men komen genieten van de Nacht van de wijngaard. Van 20.00 tot 22.00 uur branden er fakkels in de wijngaard om de laatste nachtvorst tijdens ijsheiligen, die veel schade aan de druiven kan veroorzaken, te verdrijven. Deze avond worden ook de nieuwe wijnen van oogstjaar 2009 gepresenteerd.
Dit jaar biedt de Wijnboerderij naast de eigen rondleidingen een aantal nieuwe groepsarrangementen aan; Wijn en Warme Massage, een bezoek aan de Wijnboerderij gecombineerd met een massage workshop van Body & Home door Hilda van Stee en Xandra Veltman en het arrangement Inspiratie in de Wijngaard, een wijngaard bezoek met een workshop schilderen met acrylverf, gegeven door Ton Kramer.
De workshops zijn voor groepen vanaf twaalf personen te boeken via e-mail heekenbroek@xs4all.nl of via tel. 0314 – 381988.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.