Inloop Linie, ook om te schilderen

DOESBURG – Carion is gestart met een inloop aan De Linie 4 in Doesburg. Wekelijks kan men op woensdag de hele dag en op vrijdagmorgen terecht voor een kop koffie, ontmoeting en verschillende activiteiten. Deze keer staat naast de inloop het schilderen op de woensdagmiddag centraal. In een ontspannen sfeer kunnen bezoekers schilderen onder leiding van een enthousiaste vrijwilliger. Deelname is gratis, men betaalt alleen voor de gebruikte materialen. Iedereen is van harte welkom om te kijken of de inloop en de activiteiten iets voor hem of haar is.
Carion zoekt ook nog vrijwilligers op De Linie in Doesburg. Meer informatie bij Lidy kelderman of Ingrid Doornink via tel. 0313 – 472632.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.