(Amateur-) filmers gezocht

DOESBURG – De Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) wil in samenwerking met Stadsmanagement Doesburg alle binnenstadevenementen die in 2010 worden gehouden, voordragen voor de Nationale Evenementenprijs 2011.

Deze landelijke evenementenprijs is een initiatief van de European Event Awards Foundation (EEAF) in samenwerking met diverse ondersteunende organisaties en wordt in 2011 voor de elfde keer gehouden.
DOV en Stadsmanagement Doesburg roepen alle amateur-filmers in Doesburg op om filmimpressies te maken van evenementen die in de loop van 2010 in Doesburg plaatsvinden. Op de website van de DOV en van de VVV staat een overzicht van alle evenementen. De bedoeling is dat de filmers van alle filmimpressies één geheel maken met een totale lengte van maximaal twintig minuten, aan te leveren op dvd/cd en uiterlijk eind januari 2010 bij Stadsmanagement Doesburg aan de Kraakselaan 5, 6981 HA in Doesburg.
De fraaiste en meest creatieve film wordt dan bij de aanvraag voor de evenementenprijs gevoegd. De beoordeling daarvan gebeurt door een onafhankelijke jury. Voor de fraaiste film stelt de DOV een fantastische prijs ter beschikking in de vorm van een reischeque ter waarde van 500 euro.

Secretariaat DOV, info@doesburgdov.nl
Stadsmanager Doesburg, bartvanrooij@live.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.