Home / Dieren / Repetities voor kinderkoor

Repetities voor kinderkoor

DIEREN – Kinderen tussen de 7 en 12 jaar die graag zingen en het leuk vinden om misschien in een koor te zingen, kunnen kennismaken met Muziekschool Stichting Allegra in Dieren tijdens drie proefrepetities. De repetities zijn op zaterdag 22 en 29 mei en 5 juni van 12.00 tot 12.45 uur. De kosten voor het bijwonen van drie repetities bedragen 7,50 euro. Marjolein Berkvens is de dirigent. Als er genoeg kinderen zijn die zich opgeven voor het koor, gaat het koor in het nieuwe schooljaar echt van start.

Doesburgsedijk 7 Dieren
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.