Oranjeplezier rondom Concordia

BRUMMEN – Café-restaurant Concordia in Brummen is als vanouds het middelpunt van alle feestelijkheden op Koninginnedag. Op donderdag 29 april wordt onder het motto Pop voor Trix, dus voor Nix al het startsein gegeven voor muzikaal vermaak.

In de grote zaal is een optreden van een drietal bands. Zij brengen muziek en zang ten gehore met voor ieder wat wils. Van 20.30 tot 21.45 uur is het de beurt aan de top-40 rockband We Got Bob (foto). Daarna verschijnt van 22.00 tot 23.15 uur de band Rosa op de bühne met hun eigen nummers. Tot 00.45 uur op deze avond voor Koninginnedag is Woodstar de afsluiter die met bekende rocknummers het publiek in beweging probeert te krijgen.

Op 30 april is er bij Concordia een Open Podium waar leerlingen van de basisscholen kunnen laten zien en horen over welke muzikale en artistieke kwaliteiten zij beschikken. Met deze optredens zijn mooie prijzen te verdienen. De activiteit is in twee blokken gesplitst: van 11.00 tot 11.45 uur en van 14.30 tot 15.30 uur. DJ Jan Smit zorgt voor de omlijstende muziek. Om 12.30 en 13.30 uur zijn er kindervoorstellingen in de grote zaal. Voor de wat oudere jeugd is er een traditionele coladisco. Volwassenen en jonge ouderen kunnen de hele dag en avond op het terras terecht voor een drankje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.