Novartis ‘de boot in’

VELP – Erica Terpstra, adviseur van Novartis Pharma, nam onlangs samen met medewerkers van het farmaceutisch bedrijf Novartis in Arnhem deel aan een verrassingsdag voor de cliënten en medewerkers van de Siza Dorp Groep locaties in Velp.

Ruim 70 cliënten en 16 begeleiders werden verrast met een speciale dag. Na de ontvangst door erica Terpstra en de directie van Novartis en Siza Dorp Groep vertrokken de bewoners en medewerkers richting Tolkamer waar ze op de kade opgewacht werden door een heus draaiorgel. Rederij Witjes zette daarna een prachtige boot koers richting Arnhem. Tijdens de bootreis konden de bewoners genieten van een shanti-koor die Oudhollandse liedjes ten gehore bracht en ze konden langs bij de kapper om zich nog mooier te laten maken. Ook de fotograaf en de aanwezige fotoprinter waren een attractie. De hele dag werden de gemaakte foto’s geprint en uitgedeeld zodat de cliënten een tastbare herinnering overhielden aan de dag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.