Valpartijen door werkzaamheden

RHEDEN – Vrijdagochtend gebeurden twee ongevallen met bromfietsers tussen Rheden en Velp, bij de werkzaamheden voor aanleg van fietsverlichting langs de Zutphensestraatweg N785.

Twee bromfietsers kwamen elkaar tegemoet en botsten op elkaar, een andere bromfietser werd aangereden op de oversteek van de brug naar de A348. De politie heeft later samen met de gemeente en de uitvoerder stappen ondernomen om het één en ander te veranderen en aan te passen. ‘s Middags ontstonden files doordat er stoplichten waren geplaatst en het verkeer over één rijbaan langs de werkzaamheden konden rijden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.