Auto te water na aanrijding

LOENEN – Een 24-jarige automobilist uit Ermelo belandde donderdag met voertuig en al in het kanaal als gevolg van een aanrijding. De man liep lichte verwondingen op, maar kon zelfstandig uit het voertuig komen.

De hulpdiensten kregen rond 17.30 uur de melding van het incident. De automobilist uit Ermelo reed over het Kanaal Zuid, komend uit de richting van Eerbeek. Een 49-jarige automobilist uit Bathmen kwam uit de Voorsterweg en wilde het Kanaal Zuid op rijden. Hij zag hierbij de Ermeloër over het hoofd. Deze probeerde nog uit te wijken, maar omdat daar bijna geen ruimte voor was, kwamen beide voertuigen met elkaar in aanraking. Hierdoor schoot de auto van de man uit Ermelo door een hek op de brug en reed het water in. De auto werd door een sleepdienst uit het water getrokken. De bestuurder liep uiteindelijk alleen een kleine verwonding op aan zijn hand.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.