Prettig vermoeid

BRUMMEN / EERBEEK – Voor de tweede keer werd deze week een Junior Hartdag gehouden in Brummen en Eerbeek. Dinsdag waren de kinderen van groepen zeven en acht van de Dobbelsteen, de Krullevaar, de Vossestaart en de Isingsschool aan de beurt. Donderdag mochten de kinderen van de Springveer, Johanna Huiskampschool, de Enk, Cornelis Jetses, C. van Leeuwenschool en de Triangel zich uitleven. Zij deden allerlei leuke spellen en sporten en maakten zelfs een levende piramide. Deze dag, door de Nederlandse Hartstichting in het leven geroepen, is door de scholen opgepakt om jongeren het belang van gezond eten, niet roken en vooral meer bewegen duidelijk te maken. Onder begeleiding van de groepsleerkrachten en de vakleerkracht konden 160 meisjes en jongens de hele ochtend sporten in sportzaal Rhienderoord. De sfeer tussen de leerlingen van de verschillende scholen was prima en na afloop verlieten de kinderen moe en tevreden de zaal. Op school werden de gezonde en ongezonde leefgewoontes besproken middels een dvd van de Nederlandse Hartstichting. Prima initiatief om hier af en toe eens extra aandacht aan te schenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.