Carillon Marathon verrassend anders

DOESBURG/ARNHEM – De Carillon Marathon van dit jaar, op 13 mei Hemelvaartsdag, is verrassend anders. Voor het eerst is Arnhem opgenomen in de Carillon Marathon; de boottocht over de IJssel langs Hanzesteden van Arnhem, via Doesburg en Zutphen naar Deventer. Onderweg zijn er carillonconcerten in de plaatsen waar aangelegd wordt.

In de Eusebiuskerk in Arnhem wordt men om 09.45 uur ontvangen met een kopje koffie. Na het carillonconcert vertrekt de boot vanaf de Rijnkade naar het eindpunt Deventer. In de plaatsen gaat men van boord om een carillonconcert van een half uur te beluisteren en eventueel om deel te nemen aan een andere activiteit zoals een stadswandeling of galeriebezoek. De muziek die vanaf de torens klinkt, staat in het teken van Chopin en zijn tijd. Onderweg wordt een lunch verzorgd.
Het arrangement kost 45 euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen bij Rederij Keur in Zwolle via tel. 038 – 4233033.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.