Home / Velp / Kinderen maken Collage van bevrijding

Kinderen maken Collage van bevrijding

VELP – Rondom de bevrijdingsfeesten, vorige week, heeft Carion diverse activiteiten georganiseerd, onder andere voor kinderen van de kinderclub in De Poort in Velp. Zij hebben een collage van bloemen gemaakt en deze collage hebben de kinderen op 21 april overhandigd aan bewoners van Nieuw-Schoonoord en cliënten van Innovisus. De collage heeft een prominente plek gekregen in het restaurant van Nieuw-Schoonoord. De ouderen hebben allemaal de oorlog meegemaakt en de kinderen mochten hier vragen over stellen; een mooie interactie tussen jong en oud.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.