Prinses Margrietschool Spankeren doet het weer

SPANKEREN – De meisjes en jongens uit groep 6 van de Prinses Margrietschool in Spankeren zijn voor het derde achtereenvolgende jaar kampioen geworden bij het schoolvoetbaltoernooi. Werden ze eerst al kampioen in groep 4 en in groep 5, was het nu de beurt om in groep 6 kampioen te worden. Dit deed de groep door alle wedstrijden die ze moesten spelen te winnen. In de finale wonnen ze met 2-0 van Het Sterrenbos. Als klap op de vuurpijl kreeg groep 6 ook nog te horen dat de nieuwe generatie kampioenen van de Prinses Margrietschool, die van groep 3, ook kampioen waren geworden. Hierdoor was het dubbel feest op de school in Spankeren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.