Jubilarissen van de Eendracht

HUMMELO – Dubbel feest was het tijdens het voorjaarsconcert van muziekvereniging De Eendracht in Hummelo. Niet alleen kreeg de vereniging een mooie cheque van de evenementencommmissie Hummelo, ook werden twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Anita Pouwelsen kreeg de speld van de KNFM uit handen van voorzitter Jan Tiecken. Hiermee werd zij bedankt voor 12,5 jaar trouw lidmaatschap. Anita Pouwelsen – Helmink is alweer veertig jaar bij De Eendracht. Zij kreeg de speld van haar vader, bekend dirigent en oud-dirigent van De Eendracht, Geert Helmink. Een bijzonder moment voor alle aanwezigen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.