Samen met scootmobiel op pad

DOESBURG – Alweer voor de vijfde keer werd woensdag een scootmobieltocht gehouden in Doesburg. Alle inwoners van de gemeente die een scootmobiel gebruiken om zich te verplaatsen, konden weer mee om een prachtige rit te maken door de omgeving. Het weer liet helaas wat te wensen over, maar dat kon de deelnemers van de rit niet deren. De muts ging op en de handschoenen aan en daar ging de stoet, begeleid door vrijwilligers op de fiets. Dit eerste lustrum werd overigens gevierd met de presentatie van het eerste Doesburge Scootmobieltochtenboekje. Hierin staan diverse routes, die met fiets en scootmobiel prima zijn af te leggen. Wethouder Willem Bouman kreeg het eerste exemplaar overhandigd door Larisa Lentjes van Breedtesport. Breedtesport organiseert de scootmobieltochten samen met de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg. De volgende tocht is op 29 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.