Home / Doesburg / Groep 8 De horizon Ooi geslaagd voor EHBO diploma

Groep 8 De horizon Ooi geslaagd voor EHBO diploma

DOESBURG – Alle leerlingen van groep 8 van Obs. De Horizon Ooi in Doesburg hebben woensdag 21 april hun EHBO jeugddiploma A gehaald. Zij zijn de eerste lichting geslaagden in de regio. Het hele schooljaar hebben de leerlingen iedere donderdag met meester Gerard, ook wel Master G., gestudeerd en geoefend. De leerkrachten feliciteren Furkan, Jaimy, Enes, Martijn, Esra, Mart, Merve, Leo, Mike, Lousan, Kerim, Hilal, Serife, Umutcan en Tess met deze mooie prestatie.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.