BizWorld voor herhaling vatbaar

DOESBURG – In de afsluitende les van BizWorld op basisschool de Ark in Doesburg stond de verkoop van de zelfgemaakte producten centraal. Groep 7 mocht met Biz-Euro’s de door groep 8 gemaakte vriendschapsbandjes kopen. Ook Wethouder Hofman kocht enkele vriendschapsbandjes. Alle aanwezigen zijn laaiend enthousiast. “Dit moet herhaald worden en op alle scholen mogelijk worden in Doesburg”, aldus de wethouder.
Directeur Arthur Balduk van BHS Corrugated B.V. vindt dat dit volgend jaar op alle Doesburgse scholen voortgezet moet worden. “Gezien het aantal bedrijven en het aantal basisscholen in Doesburg moet dat makkelijk kunnen”, aldus de heer Balduk. “Het is een mooie vorm van maatschappelijk ondernemen”. Wethouder Hofman is het daar helemaal mee eens. “Het enthousiasme bij kinderen is zo onstuitbaar en ze leren er ook nog eens heel veel van. Ik ga me hiervoor inzetten”. Leerkracht Jeroen van der Sluijs en directeur Fred Stuivenberg zijn ook zo enthousiast. “Op twee locaties zijn we aan de slag gegaan met BizWorld en beide groepen hebben het heel serieus en goed opgepakt en uitgevoerd. Hopelijk krijgt dit een vervolg”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.