Dag Kwiebus en Snoezepoes!

DIEREN – Het doek is nu echt gevallen voor het Sprookjestheater in Dieren. Kwiebus en Snoezepoes namen woensdagmiddag afscheid van hun publiek met een laatste voorstelling. Frank Serlier en Nanette den Haan, de mensen achter het Sprookjestheater en bovendien de vertolkers van beide rollen, zongen de kinderen nog één keer toe. De Snoezepoesgroet werd enthousiast meegedaan door de kinderen, die ook lekker op het podium mochten komen. Samen werd gezongen en gedanst. En toen was het dus echt voorbij. Het Sprookjestheater begon enkele jaren geleden enthousiast aan de exploitatie van Theothorne, maar kreeg dit financieel rond. En dus ziet het duo zich genoodzaakt te vertrekken. Kwiebus en Snoezepoes pakken hun koffers, maar waar ze heen reizen, dat moeten ze nog bekijken. Ze vinden vast een plekje, denken ze zelf – foto Linda Peppelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.