Edward Gal start op Outdoor Gelderland

Edward Gal en Moorlands Totilas verdedigen hun nationale titel tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur tijdens Outdoor Gelderland in De Steeg. Het NK bestaat uit drie onderdelen. Op donderdag wordt de Grand Prix gereden, op vrijdag de Grand Prix Special en zaterdag de kür op muziek. Alle combinaties in het A- en B-kader zijn vrijgesteld van de Grand Prix-proef en mogen direct starten in de Special. Hier komen in totaal zestien combinaties aan de start. Edward Gal neemt niet alleen Totilas mee, maar ook Sisther de Jeu. Ook toppers Adelinde Cornelissen, Anky van Grunsven en Hans Peter Minderhoud nemen deel aan het NK.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.