Home / De Steeg / Edward Gal start op Outdoor Gelderland

Edward Gal start op Outdoor Gelderland

Edward Gal en Moorlands Totilas verdedigen hun nationale titel tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur tijdens Outdoor Gelderland in De Steeg. Het NK bestaat uit drie onderdelen. Op donderdag wordt de Grand Prix gereden, op vrijdag de Grand Prix Special en zaterdag de kür op muziek. Alle combinaties in het A- en B-kader zijn vrijgesteld van de Grand Prix-proef en mogen direct starten in de Special. Hier komen in totaal zestien combinaties aan de start. Edward Gal neemt niet alleen Totilas mee, maar ook Sisther de Jeu. Ook toppers Adelinde Cornelissen, Anky van Grunsven en Hans Peter Minderhoud nemen deel aan het NK.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.