Gezellige drukte schoolvoetbal Sportclub Brummen

BRUMMEN – Aan de veertiende editie van het Sportclub Brummen schoolvoetbaltoernooi deden woensdag 52 teams mee. Niet alleen zij, maar ook oma’s, opa’s, moeders, vaders, vrienden waren aanwezig op De Hazenberg om de spelers te bewonderen. Sportcentrum Hippmann heeft haar naam verbonden aan het jaarlijkse evenement en trad voor de zevende keer op als sponsor.

De jeugdafdeling van Sportclub Brummen kon alle wedstrijden voorzien van eigen (gediplomeerde) scheidsrechters. In totaal waren er 500 kinderen actief die met elkaar 111 wedstrijden speelden. Om de duels te kunnen afwerken, was het noodzakelijk om vier speelvelden in gebruik te nemen.
Het meisjeszevental (groep 6, 7 en 8) van De Vossestaart en het jongenselftal (groep 6,7 en 8) van De Krullevaar mogen vanwege hun goede prestaties deelnemen aan het regiokampioenschap van de KNVB district Oost, dat op woensdag 12 mei wordt gehouden op de accommodatie van Be Quick en Zutphania in Zutphen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.