Aangehouden voor diefstal en vernieling fiets

BRUMMEN – De politie heeft op woensdag 21 april drie minderjarige jongens uit Brummen aangehouden op verdenking van diefstal en vernieling van een fiets.

De politie kreeg omstreeks 18.50 uur een melding. Een getuige, wiens fiets eerder deze week gestolen was, zag dat zijn gestolen fiets vernield werd door een drietal jongens bij een woning in Brummen. Hij wist één van de jongens staande te houden en heeft vervolgens de politie ingelicht. Ter plaatse kon de politie de jongens, twee van 15 jaar oud en één van 13 jaar oud, aanhouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Hier bekende één van hen verantwoordelijk te zijn voor de diefstal van de fiets. De jongens worden aangemeld bij het jeugdpreventieteam waar een passende strafmaatregel wordt opgelegd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.