Home / Angerlo / Bridge-trofee naar Duitsland

Bridge-trofee naar Duitsland

ANGERLO – Voor de zevende keer is de Euregio-Bridgedrive gehouden tussen B.C. Angerlo en B.C. Kleverland (Kalkar e.o.) uit Duitsland in centrum de Meent in Angerlo. Kalkar won voor de tweede maal de Villa Optica Trofee met 50,3 procent tegen 49,7 procent. De winnaars konden kiezen uit wijn of een cake van de enige warme bakker van Angerlo. De oosterburen waren laaiend enthousiast over hun winst en de gezellige drive.

Donderdag 3 juni begint weer de zomerbridge in de Meent in Angerlo. Iedereen is van harte welkom als men zich om 19.15 uur meldt aan de zaal. Voor leden is de zomerbridge gratis, niet-leden betalen 2,50 euro per paar. Degene die zich aanmeldt als lid voor het nieuwe seizoen, kan de hele Zomerbridge gratis meespelen en heeft dan bovendien kans op het winnen van een fles wijn.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.