Home / Velp / Yes-R leert leerlingen Titus Brandsma rappen

Yes-R leert leerlingen Titus Brandsma rappen

VELP – De populaire rapper Yes-R heeft op 14 april een workshop rappen gegeven aan leerlingen van het Arentheem College locatie Titus Brandsma in Velp. In het kader van Taalkr8, een programma van de Stichting Lezen & Schrijven, organiseerde Titus Brandsma een dag vol taalworkshops.

De leerlingen konden zich inschrijven voor 3 workshops waaronder posters maken met Loesje, debatteren zoals in het Lagerhuis, twitteren, teksten uit je hoofd leren met een echte actrice, speedreading, sportverslaggeven en narrathon. De rapworkshop met Yes-R was natuurlijk erg populair. De dag werd afgesloten met een spetterend optreden in de aula van Yes-R en de leerlingen. Voor foto’s van deze dag kunt u kijken op www.arentheemcollege.nl 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.