Home / Regio / Wandelroute op de radio

Wandelroute op de radio

REGIO – Omroep Gelderland, Stichting Wandelplatform LAW en Natuurmonumenten presenteren een nieuwe, 165 kilometer lange, wandelroute Dwars door Gelderland. Twee presentatoren van Omroep Gelderland leggen iedere zaterdag een etappe af en doen hier tussen 10.00 en 13.00 uur verslag van op de radio. De zeventiende etappe komt zaterdag aan bod. Deze start bij het ABK-huis in Hall en eindigt bij Groot Engelenburg in Brummen. De route is te downloaden via www.wandelnet.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.