Home / Laag-Keppel / Stoned achter het stuur in Laag-Keppel

Stoned achter het stuur in Laag-Keppel

LAAG-KEPPEL – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 20-jarige beginnend bestuurder uit Doesburg aangehouden. Hij reed vermoedelijk onder invloed van drank en drugs. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De politie hield de automobilist om 01.00 uur staande bij een controle op de Eldrikseweg in Laag-Keppel. Hierbij ontstond het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van drank of drugs verkeerde. De bestuurder gaf zelf aan in het bezit te zijn van harddrugs. Bij hem werden twee wikkels met cocaïne aangetroffen. Bij controle van het voertuig, troffen de agenten ook een zakje wiet aan. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar een bloedproef werd afgenomen. Alle drugs werd in beslag genomen en ook het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Het wachten is op de uitslag van de bloedproef en de politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.