Home / Dieren / Scouting verzorgt moederdagontbijt

Scouting verzorgt moederdagontbijt

Scouting Dieren verzorgt op Moederdag weer lekkere ontbijtjes. Samen met bakkerij Samberg worden de ontbijtjes gemaakt. Deze worden tussen 08.30 en 10.00 uur aan huis bezorgd. De ontbijtjes zijn natuurlijk bedoeld voor moeder, maar bijbestellen voor man en kinderen is mogelijk. De kosten bedragen 8 euro voor het eerst ontbijt en 7,50 euro per extra ontbijt. Bestelformulieren zijn verkrijgbaar viawww.scoutingdieren.nl of www.extenderdieren.nl. Deze kunnen tot 5 april worden ingeleverd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.