Marathonlopers actief

DIEREN – De afgelopen weken zijn er door diverse leden van atletiekvereniging CAV Gelre uit Dieren marathons gelopen. Op Tweede Paasdag werd de marathon van utrecht gelopen door Monique Kranenburg, Dik Kranenburg, Marco Gruben en Wim Ritsma. 11 april werd de marathon van Rotterdam gelopen door Petra Keizer en Rob van Dis en ook op 11 april werd in Parijs de marathon gelopen door José Verlaan, Marcel Jeunink en Joop Koornwinder (op de foto: na de finish bij de Arc de Triomphe).
De meeste marathonlopers van de Dierense vereniging zijn in december al begonnen met de training onder begeleiding van deskundige trainers van Gelre.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.