Techniekdag op de Krullevaar

BRUMMEN – De leerlingen van OBS de Krullevaar in Brummen hielden zich woensdag 14 april alleen maar bezig met techniek. Zo hebben de kleuters onder andere hun fiets nagetekend, hebben ze geleerd hoe een weegschaal en magneten werken en zijn ze bezig geweest met water en papieren bloemetjes die vanzelf opengaan. In de andere groepen werden er van verschillende materialen onder andere bruggen, huisjes, torens en knikkerbanen gemaakt. Verder konden de kinderen solderen, zelf gel en tandpasta maken, behangen, verven en op het schoolplein een autoband verwisselen. Er zijn presentaties gehouden over elektromotoren, fotografie en vliegtuigmotoren. De ochtend werd afgesloten met het in de lucht pompen van de, door de leerlingen zelf gemaakte, raketten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.