RBV3 Districtskampioen

BRUMMEN – Het derde team van biljartvereniging RBV, uitkomend in de vierde klasse poule A van het district Veluwezoom, is districtskampioen geworden. Doordat RBV in de reguliere competitie de concurrentie voorbleef met tien punten, mocht de Brummense ploeg strijden om het districtskampioenschap. De thuiswedstrijd van de finale tegen De Markt in Doesburg werd gewonnen met 44 tegen 30 punten. De uitwedstrijd werd met 43-30 gewonnen. Met het behalen van het districtskampioenschap wordt RBV, namens het district Veluwezoom, afgevaardigd naar het gewestkampioenschap. Deze wedstrijden worden in het weekend van 15 en 16 mei gespeeld in Germen Zeel in Noord-Brabant.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.