Home / Bronkhorst / RBV3 Districtskampioen

RBV3 Districtskampioen

BRUMMEN – Het derde team van biljartvereniging RBV, uitkomend in de vierde klasse poule A van het district Veluwezoom, is districtskampioen geworden. Doordat RBV in de reguliere competitie de concurrentie voorbleef met tien punten, mocht de Brummense ploeg strijden om het districtskampioenschap. De thuiswedstrijd van de finale tegen De Markt in Doesburg werd gewonnen met 44 tegen 30 punten. De uitwedstrijd werd met 43-30 gewonnen. Met het behalen van het districtskampioenschap wordt RBV, namens het district Veluwezoom, afgevaardigd naar het gewestkampioenschap. Deze wedstrijden worden in het weekend van 15 en 16 mei gespeeld in Germen Zeel in Noord-Brabant.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.