Loopgroep Leuvenheim sponsort Sp Brummen

BRUMMEN – Onlangs was een delegatie van Loopgroep Leuvenheim aanwezig op sportcomplex De Hazenberg om opbergtassen aan te bieden aan een vertegenwoordiging van de jeugdafdeling van Sportclub Brummen.

 

Deze tassen waren overgebleven tijdens de enige maanden geleden gehouden Leuvenheimse Beekloop. De organisatie van het sportieve evenement beschikte over meerdere tassen, die men als attentie wilde schenken aan de deelnemers van de jaarlijkse loopwedstrijd in de Leuvenheimse bossen. Echter het aantal tassen overtrof het aantal atleten dat aan de start verscheen. De deelname viel wat tegen, maar dat had alles te maken met de winterse weersomstandigheden van dat moment. Leden van de Leuvenheimse loopgroep leek het een goed idee om de overgebleven tassen te schenken aan jeugdteams van Sportclub Brummen.

Opbergplaats voor spelerseigendommen
Namens de Loopgroep Leuvenheim waren Carol Nieuwenhuis, Ton Brouwer en Henk Vruggink aanwezig. De tassen werden in ontvangst genomen door Harry Timmer, bestuurslid Sponsorzaken van Sportclub Brummen, die deze attributen op zijn beurt meteen overhandigde aan André te Velthuis van de jeugdafdeling. De tassen zijn volgens te Velthuis uitstekend geschikt om – tijdens wedstrijden – als opbergplaats te dienen voor portemonnee ‘s, horloges en andere waardevolle spullen van spelers. Carol Nieuwenhuis liet weten, het erg op prijs te stellen als de jeugd van Sportclub Brummen in 2011 acte de presence zou geven bij de zesde editie van Leuvenheimse Beekloop, om zodoende een bijdrage te leveren aan de werving van gelden voor goede doelen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.