Autodiefstal in Brummen

BRUMMEN – Maandagmiddag is er een personenauto gestolen bij het pand van een bakkerij aan de Saturnusweg te Brummen. Het betreft een zwarte auto van het merk Jeep, type Grand Cherokee met kenteken 38-TF-TK.

De politie kreeg rond 16.30 uur de melding van de diefstal. De eigenaar van de auto had het voertuig ongeveer een uur daarvoor afgesloten achtergelaten. Een ooggetuige en bekende van de eigenaar had gezien dat een onbekende man in de auto was weggereden. De man was ongeveer 50 jaar oud en hij droeg een korte zwarte leren jas. De politie doet onderzoek naar de diefstal en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.