Home / Beekbergen / Rijbewijskeuringen voor 70-plussers

Rijbewijskeuringen voor 70-plussers

BEEKBERGEN – Woensdag 28 april kunnen 70-plussers zich medisch laten keuren wanneer de geldigheid van het rijbewijs in 2010 verloopt. Deze rijbewijskeuring kost 35 euro inclusief BTW en wordt georganiseerd door Regelzorg in samenwerking met een geregistreerde keuringsarts en vindt plaats in Dorpshuis De Hoge Weye aan de Dorpsstraat 34 in Beekbergen.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan tijdens kantooruren gebeld worden naar het afsprakenbureau van Regelzorg via tel. 088 – 2323300. Het is ook mogelijk om on-line een afspraak te maken via www.regelzorg.nl.
De rijbewijskeuring kan al een jaar voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs worden gedaan. Ook automobilisten jonger dan 70 jaar met rijbewijs C/D kunnen van deze keuring gebruik maken. De prijs is dan 50 euro.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.