Roncallischool wint sportiviteitbeker

VELP – Ruim 350 kinderen waren actief op de tweede woensdag van het GIJ-schoolvoetbal toernooi. De zevende editie van het door voetbalvereniging DVOVgeorganiseerde toernooi voor Velpse en Rozendaalse basisscholen is daarmee van start gegaan. 7 april speelden de groepen 3 tot en met 6 en 14 april de groepen 7 en 8.

Een aantal teams ging echt voor de prijzen en wilde de wedstrijden winnen. Sommige teams wisten dat de kwaliteit er niet in zat en legden alle charmes in de strijd om zo sportief mogelijk over te komen. De scheidsrechters gaven namelijk punten voor de teams die het meest sportief waren. Het team met de meeste punten won de Fair-Play cup. Omdat spelplezier en sportiviteit de belangrijkste bestanddelen zijn van het voetbalfeest, is de Fair Play Cup, gesponsord door GIJ/De Gelderse IJzerhandel, de grootste trofee.
Het sportiefste elftal bij de C-teams was dit jaar Roncallischool C-2.
Het sportiefste elftal bij de A-teams was dit jaar Dorpsschool Rozendaal A/2. Bij de B-0 teams was dat de Prins Bernhardschool B2. Zij mochten de Fair Play Cup in ontvangst nemen en op school een plekje geven. Ook dit jaar deden er in totaal ruim 850 kinderen mee, verdeelt over 87 teams.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.