Geslaagde reünie voor De Heiknüüters

RHEDEN – Uit alle windstreken waren naar Rheden gekomen voor de reünie, de leden die in het verleden actief zijn geweest binnen de verenging. En samen met de huidige Heiknüüters hebben ze er een gezellige avond van gemaakt in Feestburcht Ons Huis. De organisatie had een leuke opstelling gemaakt van alles wat herinnerde aan 33 jaar carnaval, kleding, foto’s, fotoboeken en andere attributen stonde opgesteld
Ook werd in vogelvlucht nog even de geschiedenis doorgenomen en was er een act door eigen leden vanuit het verleden. Vele herinneringen werden opgehaald en bande weer aangehaald. Natuurlijk kon er ook een dansje gemaakt worden maar het bijpraten was toch wel het meest aan de orde. Op de foto ziet u een aantal leden van de vroegere jeugdraad met in hun midden de toenmalige leidster tante Marie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.