Home / Hummelo / 2.000 euro voor De eendracht Hummelo

2.000 euro voor De eendracht Hummelo

HUMMELO – Muziekvereniging De Eendracht Hummelo gaf zaterdag haar voorjaarsconcert bij de Gouden Karper in Hummelo. Melodisch Slagwerkgroep De Eendracht onder leiding van Mike de Geest en de Fanfare Eendracht Hummelo onder leiding van Johan van Schijndel. De musici waren blij verrast toen zij na het tweede nummer na de pauze van Evenementencommissie Hummelo een cheque van 2000 euro ontvingen. Dit was totaal onverwachts voor hen. De cheque is onder andere een positief uitvloeisel van het succes van het welbekende Hummelose openluchtspel van afgelopen jaar. Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.