Twirsters Papillon presteren uitstekend

APELDOORN/RHEDEN – De selectieronde voor de twirlers die Nederland de komende zomer mogen vertegenwoordigen in het buitenland vond zaterdag plaats. Namens twirlvereniging Papillon uit Apeldoorn maakten zeven senioren en 1 junior kans om aan de verschillende internationale wedstrijden deel te nemen.

Na een intensieve voorbereiding met de coaches en een aantal bondstrainingen hebben de twirlers bijzonder goed gepresteerd bij de selectieronde. Bij de senioren werden de plaatsen één tot en met drie allemaal bezet door twirlers van Papillon. Dat betekent dat Tamara Versteegen, Stefanie Willemsen uit Rheden en Mariëlle Willemsen uit Rheden, Nederland als solist vertegenwoordigen bij de wereldkampioenschappen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.