Margrietschool rent voor keuzekast

SPANKEREN – De leerlingen van de Prinses Margrietschool uit Spaneren liepen donderdag hun benen onder het lijf vandaan tijdens de sponsorloop, georganiseerd door de ouderraad. De kinderen uit groep 1 en 2 verbaasden leerkrachten, familie en omstanders door net zoveel rondjes te lopen als de leerlingen uit de hogere groepen.

De opbrengst van de sponsorloop komt geheel ten goede aan de vernieuwing van de keuzekasten op school. Hierin zitten leuke opdrachten en spelmateriaal waar de leerlingen regelmatig zelfstandig mee kunnen werken.
Na drie kwartier hardlopen, mochten de kinderen allemaal grabbelen en kregen ze een vaantje als aandenken. Na het zingen van het schoollied, ging iedereen moe en voldaan naar huis.

Foto: De kinderen lopen vol enthousiasme rondjes om het Kerkplein Spankeren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.