Home / Doesburg / Stepteam Doesburg doet mee aan Landelijke stepcompetitie KickbikeCup

Stepteam Doesburg doet mee aan Landelijke stepcompetitie KickbikeCup

DOESBURG – De landelijke stepcompetitie gaat zondag 25 april van start en ook rijders van stepteam Doesburg doen mee aan de wedstrijd. De Kickbike Cup competitie gaat over tien wedstrijden die verspreid door het hele land georganiseerd worden.

De rijders van Stepteam Doesburg gaan deze zomer voor de competitie punten, want niet alleen kunnen steppers individueel scoren, ze kunnen ook punten vergaren voor hun stepclub in het Kickbike Cup team klassement. Het Doesburgse stepteam heeft twee jaar geleden zowel individueel als het Club klassement binnengehaald.

www.stepteamdoesburg.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.