Home / Doesburg / Narcisbollen actie Unitas groot succes

Narcisbollen actie Unitas groot succes

DOESBURG – De jaarlijkse narcisbollen actie van gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg was zaterdag 10 april wederom een succes. Het was het vierde achtereenvolgende jaar dat de actie werd gehouden. In totaal zijn er 1500 potjes met narcisbollen verkocht. Het mooie voorjaarsweer heeft hier zeker aan bijgedragen. De reacties van de Doesburgers was erg leuk. Ze herkenden de actie van vorig jaar en waren erg tevreden over de kwaliteit geweest. De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan Unitas en wordt besteedt aan activiteiten en nieuwe toestellen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.