Home / Dieren / Structuurwijziging Carion en Kinderij

Structuurwijziging Carion en Kinderij

DIEREN – Kinderij, onderdeel van Carion, en Carion hebben per 1 mei een nieuwe organisatiestructuur. De peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang waren tot nu toe aparte sectoren met ieder een eigen aansturing. Deze sectoren worden samengevoegd tot de sector Kind & Ontwikkeling.

Door het aanpassen van de organisatiestructuur zijn Carion en Kinderij voorbereid op de toekomst: peuterspeelzalen en kinderdagverblijven groeien steeds meer naar elkaar toe. Per 1 mei wordt iedere locatie door hooguit één gebiedsmanager aangestuurd. Hierdoor is het voor klanten en relaties in een oogopslag duidelijk bij wie ze moeten zijn.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.