Structuurwijziging Carion en Kinderij

DIEREN – Kinderij, onderdeel van Carion, en Carion hebben per 1 mei een nieuwe organisatiestructuur. De peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang waren tot nu toe aparte sectoren met ieder een eigen aansturing. Deze sectoren worden samengevoegd tot de sector Kind & Ontwikkeling.

Door het aanpassen van de organisatiestructuur zijn Carion en Kinderij voorbereid op de toekomst: peuterspeelzalen en kinderdagverblijven groeien steeds meer naar elkaar toe. Per 1 mei wordt iedere locatie door hooguit één gebiedsmanager aangestuurd. Hierdoor is het voor klanten en relaties in een oogopslag duidelijk bij wie ze moeten zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.