Spannend Kegeltoernooi

DIEREN – Voor de 34ste keer werd van 12 tot en met 16 april het kegeltoernooi Meesterschap van Dieren gehouden in het Kegelhuis aan de Veerstraat in Dieren-Zuid. Aan het door Stichting Kegelsport Dieren georganiseerde toernooi deden ruim 100 enthousiaste kegelaars mee.

Gade geslagen door een grote groep toeschouwers gingen 30 finalisten de strijd aan. Ook nu weer bleek dat het tot en met de laatst gegooide bal een spannende strijd was. Bij de dames A waren het Ann Willemsen uit Doesburg en Diana Baars uit Doesburg die een spannende strijd streden voor de eindtitel. Uiteindelijk wist Willemsen te winnen.
In een spannende strijd bij de heren A werd de felbegeerde eerste plaats in de wacht gesleept door Gerard Pelgrom van Alles Om uit Doesburg. Beide winnaars mogen zich het komende jaar Meester van Dieren noemen.
De Frits Dobbenberg wisselbeker, voor de hoogste gooier van hele toernooi, ging bij de dames naar Riek van Hall en bij de heren naar Hans Arts.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.