Dierense aangehouden na mishandelingen

DIEREN – In een woonwijk in Dieren-West heeft de politie zondagmiddag een 20-jarige vrouw uit die plaats aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw zou rond vier uur bij een ruzie op straat een 53-jarige plaatsgenote hebben geslagen. De schoondochter van het slachtoffer, die tussenbeide kwam, had dat volgens haar zeggen ook moeten bekopen met enkele klappen. De aanleiding tot de ruzie zou te maken hebben met de hond van het slachtoffer, die volgens de 20-jarige Dierense haar tuin zou zijn ingelopen. Een woordenwisseling daarover draaide uit op een handgemeen. Gewaarschuwde agenten troffen de 20-jarige Dierense thuis aan, waarna ze werd meegenomen naar het politiebureau. De vrouw is later na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.