Dierenaar aangehouden voor overlast Dieren e.o.

DIEREN – Maandag 19 april heeft de politie een 19-jarige man uit Dieren aangehouden op verdenking van bedreiging en openlijke geweldpleging in Dieren en omgeving. De man is vanochtend in zijn woning aangehouden.

Inwoners van Dieren hebben al enige tijd last van overlast, onder andere op het Callunaplein. Onderzoek van de politie naar gepleegde strafbare feiten in Dieren en omgeving leidde vorige week al tot de aanhouding van vier mannen in de leeftijd van 18 en 19 jaar. Deze zitten allen nog vast en zijn in bewaring gesteld.

De vandaag aangehouden Dierenaar wordt gehoord over zijn aandeel in de overlast. De politie vermoedt dat hij deel uitmaakt van de groep die betrokken is bij de overlast op het Callunaplein. Het onderzoek naar de overlast wordt voorgezet en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.