Weinig bezoekers Bevrijdingsconcert

DE STEEG – Op de binnenplaats van Kasteel Middachten in De Steeg brachten ruim 300 muzikanten op zaterdag 17 april een Ode aan de Vrijheid, ter herinnering aan de bevrijding in 1945 van de gemeente Rheden. Van de 1000 verwachte bezoekers, kwamen er slechts honderden op af.

Dit mega-orkest werd gevormd door twee zangkoren, twee showbands, twee accordeonverenigingen en drie muziekkorpsen, allen aangesloten bij de Rhedense Muziek Federatie die dit exclusieve evenement organiseerde. De muziek verwees naar de bevrijding van toen en de vrijheid van nu. Op een groot scherm werden beelden vertoond die betrekking hebben op de bevrijding destijds van de diverse dorpen uit de gemeente en beelden die een achtergrond vormen. Het gigantische concert werd gepresenteerd door Irene ten Voorde. Ter gelegenheid van dit bevrijdingsconcert werden de gebouwen van het kasteel feeëriek verlicht. Foto – Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.