Home / Angerlo / Geslaagd Koffieconcert Nieuw Leven

Geslaagd Koffieconcert Nieuw Leven

ANGERLO – Voor een volle zaal heeft muziekvereniging Nieuw Leven in Angerlo zondag een goed geslaagd koffieconcert gegeven. Onder leiding van dirigent Ruud Lanters bracht het orkest onder andere werken als Hymnus Antiverpiae van Jan van der Roost, Utopia van Jacob de Haan en Highlights uit Les Miserables van Claude Michel Schönberg ten gehore. Het publiek heeft genoten op deze prachtige lentedag van een leuk concert.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.