Drie jongens in Dieren op straat beroofd

DIEREN – Drie jongens uit Dieren zijn vrijdagavond rond 22.00 uur bestolen door een nog onbekende man.

De jongens, 16, 17 en 18 jaar oud, liepen die avond op de Meidoornlaan toen zij van achteren werden aangesproken door een man. De man gebood de jongens, onder bedreiging van een wapen, hun zakken te legen. Daarop gaf één van de jongens zijn portemonnee en telefoon af en zijn zij alle drie weggerend. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

Het zou gaan om een man van ca 1.75 lang met een licht getinte huidskleur, mogelijk van Turkse afkomst. Hij heeft een bol gezicht en een kaal hoofd. Hij droeg een grote zwarte jas en een joggingbroek. De politie komt graag in contact met personen die omstreeks tien uur die avond in de omgeving van de Meidoornlaan iets verdachts hebben gezien of gehoord. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.