Home / Dieren / Dierenaar in woning overvallen

Dierenaar in woning overvallen

DIEREN – Een 52-jarige man uit Dieren is op zaterdagavond overvallen in zijn woning aan de Willaertlaan. Daarbij werd een geldbedrag buitgemaakt. Het slachtoffer raakte bij de overval gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Volgens het slachtoffer werd er omstreeks 22.45 uur bij hem aangebeld. Toen hij de deur opendeed, drongen direct meerdere gewapende mannen naar binnen. Om hoeveel mannen het gaat, is op dit moment nog onduidelijk. De Dierenaar werd vervolgens meerdere malen geslagen waarna de overvallers er met een onbekend geldbedrag vandoor gingen. Het slachtoffer liep verwondingen op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen
Getuigen, die rond het tijdstip van de overval of kort daarvoor of daarna iets gezien of gehoord hebben dat in verband met de overval kan worden gebracht, worden verzocht de politie te bellen via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.