Joey keept vier seizoenen bij De Graafschap

BRUMMEN/DOETINCHEM – Joey Wolsink, veertien jaar uit Brummen, is bezig aan zijn vierde seizoen bij De Graafschap in Doetinchem. Op tienjarige leeftijd werd hij bij de pupillen van Sportclub Brummen weggeplukt, het viel de scouts van bvo gelijk op dat Joey uitzonderlijke kwaliteiten heeft als doelman.

De jonge keeper is nu de vaste sluitpost van het C1 team van De Graafschap en komt leeftijdsgenoten tegen van AZ, Heerenveen, Groningen, Ajax, FC Twente/Heracles en FC Volendam. Volgend voetbalseizoen maakt hij de overstap naar de B-jeugd. Naast zijn voetbalcarrière, gaat hij naar school en ook daar zijn de resultaten van Joey bovengemiddeld.
Liverpool is de favoriete club van Joey: “Ik hoop ooit nog eens voor die club te spelen, maar Feyenoord is ook niet verkeerd. Edwin van der Sar is mijn grote voorbeeld en bij Sportclub Brummen was Timo Verijzer mijn favoriet. Omdat ik veel train, wedstrijden speel en ook veel tijd in school moet steken, heb ik weinig tijd om op De Hazenberg te komen. Sportclub Brummen blijft natuurlijk wel mijn club. Als ik, om welke reden dan ook, niet mocht slagen in het betaalde voetbal, kom ik zeker naar Sportclub Brummen terug”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.