Home / Beekbergen / Start herinrichting Dorpstraat

Start herinrichting Dorpstraat

BEEKBERGEN – Wethouder Rob Metz verwijderde dinsdag 13 april de eerste stoeptegels van de Dorpstraat in Beekbergen; het startsein voor de herinrichting van deze straat en de Kerkweg. Beide wegen zijn belangrijk voor Beekbergen, maar ze zijn versleten en zijn aan verandering toe. Ruim een jaar geleden besloot het gemeentebestuur van Apeldoorn dat het dorpshart van Beekbergen heringericht moet worden. Eind augustus is het de beurt aan het kruispunt bij dorpshuis De Hoge Weye.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.