Home / Velp / K13 zoekt acts voor open podium

K13 zoekt acts voor open podium

VELP – K13 in Velp viert van 5 tot en met 9 mei het 25-jarig bestaan van het kunstencentrum met een jubileumprogramma. Naast een tentoonstelling, diverse voorstellingen en feestelijke activiteiten is er de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan een open podium. Op zaterdag 8 mei vanaf 20.00 uur kan iedereen die altijd al een keertje op de vloer van K13 heeft willen staan, zijn kans grijpen. Een stukje theater of muziek, een voordracht of een film. Alles kan en mag. Iedereen kan zich telefonisch of per mail aanmelden.

Tel. 026 – 3642613
E-mail. info@k13.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.