Home / Rheden / Boottocht van de Zonnebloem

Boottocht van de Zonnebloem

RHEDEN – Maar liefst 261 gasten scheepten onlangs in voor een boottocht van de Zonnebloem. Zij waren afkomstig van alle afdelingen langs de Veluwezoom: Velp, Rheden, Dieren, Loenen, Eerbeek en Brummen. Voor hun verzorging zijn 36 vrijwilligers van de Zonnebloem uit dezelfde afdelingen meegegaan. In een schitterend weertje werd gezellig en ontspannen gevaren over de Nederlandse rivieren. Onderweg werd heerlijk gedineerd en verzorgden Annie Wonink en Marie Bello voor gezellige muziek: Oostenrijkse en Nederlandse liedjes die door veel gasten werden meegezongen. Het was een heerlijk dagje uit.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.