Boottocht van de Zonnebloem

RHEDEN – Maar liefst 261 gasten scheepten onlangs in voor een boottocht van de Zonnebloem. Zij waren afkomstig van alle afdelingen langs de Veluwezoom: Velp, Rheden, Dieren, Loenen, Eerbeek en Brummen. Voor hun verzorging zijn 36 vrijwilligers van de Zonnebloem uit dezelfde afdelingen meegegaan. In een schitterend weertje werd gezellig en ontspannen gevaren over de Nederlandse rivieren. Onderweg werd heerlijk gedineerd en verzorgden Annie Wonink en Marie Bello voor gezellige muziek: Oostenrijkse en Nederlandse liedjes die door veel gasten werden meegezongen. Het was een heerlijk dagje uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.